تاریخ انتشار : شنبه 30 مهر 1401 - 8:58
کد خبر : 18616

فکر اقتصادی بررسی کرد:

توجه به سنت حسنه قرض الحسنه در بانک سینا

شقایق محبوبی زاده تسهیلات قرض الحسنه یکی از ضروری‌ترین نیازهای اقشار جامعه است و بانک سینا جزو پیشتازان عرصه پرداخت این تسهیلات به شمار می‌آید. به گزارش فکراقتصادی ، شاید گزافه نباشد اگر بگوئیم بیشترین توقع و انتظار اقشار مختلف و خصوصا اقشار کم درآمد جامعه از بانک‌ها، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه است. ادعای مذکور از

شقایق محبوبی زاده

تسهیلات قرض الحسنه یکی از ضروری‌ترین نیازهای اقشار جامعه است و بانک سینا جزو پیشتازان عرصه پرداخت این تسهیلات به شمار می‌آید.

به گزارش فکراقتصادی ، شاید گزافه نباشد اگر بگوئیم بیشترین توقع و انتظار اقشار مختلف و خصوصا اقشار کم درآمد جامعه از بانک‌ها، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه است. ادعای مذکور از آنجا نشات می‌گیرد که اخبار پرداخت تسهیلات بانکی همواره با دقت از سوی مردم پیگیری می‌شود و با هر اطلاعرسانی جدید در مورد وام‌های قرض الحسنه، مراجعات مردمی به بانک‌ها برای کسب اطلاع از جزئیات این وام‌ها و شیوه دریافت آن به نحو ملموسی افزایش می‌یابد.

 

رضایت مردم از بانک ها در گرو تسهیل پرداخت وام های قرض الحسنه

تسهیلات قرض الحسنه از آن جهت برای مردم حائز اهمیت است که در سطوح مختلف گره از مشکلات زندگی اقشار گوناگون می‌گشاید بدون آن که سودهای کمرشکن به آن تعلق بگیرد و آنها را تحت فشار قرار دهد. هر چه روند پرداخت این تسهیلات در بانکی ساده‌تر و سریع‌تر باشد، رضایت مردم از آن بانک نیز افزایش می‌یابد.

در نظام بانکی کشور ما، بانک ها ملزم به تخصیص بخشی از منابع خود به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه هستند و بانک سینا از جمله بانک هایی به شمار می‌رود که هر ساله روند رو به رشدی را در منابع تخصیص داده شده به وام های قرض الحسنه، تجربه کرده است.

 

رشد سه برابری تسهیلات قرض الحسنه در بانک سینا طی ۵ ماهه اول ۱۴۰۱

بانک سینا در سال ۱۴۰۱ نیز یکی از اولویت های مهم خود را ارائه وام های قرض الحسنه به اقشار نیازمند قرار داده است. بر اساس گزارش‌های منتشر شده توسط این بانک، رفع فقر در جامعه جزو اهداف مهم بانک سینا در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به شمار می آید و در این راستا، بیشترین وام های قرض الحسنه این بانک به اقشار تحت پوشش نهادهای حمایتی که اختصاص داده شده است.

آمارهای منتشر شده توسط بانک سینا حاکیست این بانک تا پایان مردادماه سالجاری ۲۵ هزار و ۴۵۲ فقره وام قرض‌الحسنهبه متقاضیان پرداخت کرده است. بنابه این گزارش، منابع تخصیص داده شده برای پرداخت این تعداد وام از سوی بانک سینا بالغ بر یازده هزار و ۷۲۸ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است. آمارهای مذکور نشان می دهد منابع تخصیص یافته به سنت حسنه قرض الحسنه در بانک سینا طی پنج ماهه ابتدای سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از سه برابررشد داشته است.

بانک سینا در گزارش خود تصریح کرده است که این بانک در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی و فقرزدایی از جامعهبخش قابل توجهی از تسهیلات خود را معطوف به پرداخت وام های قرض الحسنه کرده است.

 

سقف وام های قرض الحسنه چقدر است؟

نکته قابل توجه دیگر این که بانک سینا در سال های گذشته نیز عملکرد مطلوبی در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه داشته به گونه ای که این بانک در یک دوره حدودا دو ساله از ابتدای فروردین ماه سال ۱۳۹۹ تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۱ بالغ بر۱۰۸ هزار و ۹۰۰ فقره وام قرض الحسنه به مبلغ ۲۴ هزار و ۸۱۳ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت کرده است.

شایان ذکر است در حال حاضر سقف پرداخت وام های قرض الحسنه بر اساس آخرین مصوبه بانک مرکزی به ۲۰۰ میلیونتومان افزایش پیدا کرده است و بانک سینا به عنوان یکی از بانک های پیشرو در سنت حسنه قرض الحسنه ، تسهیلات قرض الحسنه خود را تا سقف مذکور با رعایت قوانین و مقررات نظام بانکی به متقاضیان واجد شرایط پرداخت می کند.

آشنایی با وام قرض الحسنه کارآفرینی بانک سینا

علاوه بر وام های خرد قرض الحسنه که توسط بانک سینا به منظور گره‌گشایی از نیازهای فوری و روزمره به نیازمندان پرداخت می‌شود، بخش دیگری از تسهیلات قرض الحسنه بانک سینا به کارآفرینی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و سرپرستان خانوار و کارآفرینی در مناطق محروم اختصاص دارد که این وام ها به تجهیز کارگاه، خرید ابزارآلات و ملزومات و … اختصاص دارد. دریافت این دسته از تسهیلات بانک سینا که عموما به کارفرمایان و کارآفرینان پرداخت میشود و سقف آن تا مبلغ ۲۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است، مستلزم طی کردن مراحل و معرفی از سوی برخی دستگاه‌های مرتبط است. افرادی که دارای شرایط و ویژگی های کارآفرینی و اشتغالزایی در مناطق محروم برخوردار باشند می توانند با مراجعه به شعب بانک سینا از شیوه، جزئیات و مراحل دریافت این وام ها مطلع شوند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.