فکراقتصادی بررسی کرد:
توسعه حداکثری بانکداری دیجیتال ؛ راهبرد جدید بانک سینا
شقایق محبوبی زاده به گزارش فکر اقتصادی، گسترش اینترنت و ابزارهای دیجیتالیکی از ظرفیتهایی به شمار میرود که کسب وکارها را دردنیای امروز تحت تاثیر قرار داده و مدل کسب و کار بانکها نیزاز این تاثیر برکنار نمانده است. بانکداری نوین تفاوت های عمده ای با بانکداری سنتی دارد و یکی از این تفاوت ها

بانک سینا در مسیر تحولات راهبردی در مدل کسب وکار خود، توسعه حداکثری بانکداری دیجیتال را در دستور کار قرار داده است.
به گزارش فکر اقتصادی، گسترش اینترنت و ابزارهای دیجیتالیکی از ظرفیتهایی به شمار میرود که کسب وکارها را دردنیای امروز تحت تاثیر قرار داده و مدل کسب و کار بانکها نیزاز این تاثیر برکنار نمانده است. بانکداری نوین تفاوت های عمده ای با بانکداری سنتی دارد و یکی از این تفاوت ها استفاده از ظرفیت های فناورانه در توسعه زیرساخت ها و همچنین ارائه خدمات مبتنی بر فناوری های دیجیتال به مشتریان و ذینفعان است.
رفتار مشتریان نیز در برخورد با خدمات بانکی به شدت تغییر کرده است. برای مثال مشتریان امروز بانکها دیگر تمایل و فرصت چندانی برای انجام امور بانکی به صورت حضوری ندارند و بانکی برای آنها مطلوب است که تمام سرویس های مورد نیاز آنها را به صورت آنلاین و البته با سرعت زیاد و سهولت و امنیت کامل ارائه دهد.
بانک سینا همراستا و هماهنگ با این تحولات توسعه بانکداری دیجیتال را به عنوان یکی از راهبردهای مهم خود مدنظر قرار داده و برنامه های جامعی به منظور افزایش حداکثری ظرفیت های بانکداری دیجیتال در این بانک در حال تدوین است.
این بانک در سالجاری رتبه نخست کارآمدی را در نظام بانکی کشور از آن خود کرده است و علاوه بر کفایت سرمایه، کیفیت دارایی ها، شاخص درآمد و سودآوری و … ، توانایی مدیریتنیز یکی از معیارهایی به شمار می رود که بر اساس آن بانک سینا در جایگاه کارآمدترین بانک کشور قرار گرفته است. بر این اساس مدیریت بانک سینا با درک تحولات ایجاد شده در حوزه کسب وکار بانک ها، حرکت به سوی بانکداری دیجیتال را با جدیت آغاز کرده است.
اظهارات اخیر غلامرضا فتحعلی سرپرست بانک سینا را نیز می توان شاهدی بر توجه و تمرکز این بانک بر توسعه بانکداری دیجیتال برشمرد. وی گسترش ظرفیتهای اثربخش بانکداریدیجیتال و تدوین برنامه جامع بانکداری پلتفرمی را از اولویت های این بانک دانسته است. سرپرست بانک سینا با تأکید براهمیت اجرای بانکداری دیجیتال تصریح کرده است که بایدبخش مهمی از فعالیتهای بانک به بانکداری دیجیتالاختصاص یابد و از ظرفیتهای این حوزه به نحو احسناستفاده شود.
بانکداری دیجیتال در بانک سینا مزیت های فراوانی برای مشتریان ایجاد خواهد کرد که برخی از مهم ترین موارد آن را به طور خلاصه می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:
بانکداری دیجیتال بی زمان و بی مکان است
بانکداری دیجیتال، شعب بانک ها را به ابزارهای دیجیتال مثل گوشی های هوشمند منتقل می کند و دیگر ضرورتی ندارد مشتریان برای دریافت خدمات بانکی به شعب بانک و زمان خاصی محدود باشند.
بانکداری دیجیتال مشتریمحور است
در بانکداری دیجیتال مشتری به خدمات آن گونه که نیازمند آن است دسترسی دارد و داده ها و گزارش ها و اطلاعات مالی خود را شخصا بررسی و مدیریت می کند. تمرکز بانک در این نوع بانکداری به شخصی سازی خدمات و مشتری محوری خدمات است.
بانکداری دیجیتال رقابتی و به روز است
دنیای فناوری با سرعت به پیش می رود و تکنولوژی های جدید هر روز وارد بازار می شوند. بانکداری دیجیتال نیز برای خدمت رسانی مناسب به مشتریان نیازمند به روز بودن مداوم است. در این فضا بانک ها برای سهولت و سرعت سرویس های خود فناوری های روز را پیگیری می کنند و در رقابتی قرار می گیرند که به نفع مشتریان است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0