علاوه بر این، به گفته مدیرعامل «پارس» ،  اگر چه حاشیه سود تولید این محصول حدود سه درصد و بسیار ناچیز بوده اما با توجه به نیاز صنایع داخلی و تغییرات انجام گرفته پیش بینی می‌شود تا پایان ۱۴۰۲ امکان تولید حداکثری استایرن منومر فراهم باشد.

پیش از عرضه اولیه سهام پتروشیمی پارس در بورس نام این شرکت تنها برای متخصصان صنعت پتروشیمی آشنا بود اما با بورسی شدن سهام این شرکت، پتروشیمی پارس به شرکتی مشهور برای بسیاری از مردم تبدیل شد. این شرکت که با نماد پارس در بازار سرمایه شناخته می شود به طور کلی بازدهی و سود مناسبی را نصیب سهامداران خود کرده و البته به دلیل شرایط خاصی که بازار سرمایه در سال ۹۸ تجربه کرد، چالش هایی را نیز برای برخی سهامداران خود در مقاطعی که ریزش های شدیدی در بورس اتفاق افتاد، ایجاد کرد. به هر شکل «پارس» همچنان جزو سهام های ارزنده و بنیادی بورس به شمار می آید و سرمایه گذاران بورسی نگاه ویژه ای به این تحولات این شرکت دارند.

با این حال به نظر می رسد با تمهیدات صورت گرفته توسط پتروشیمی پارس برای واردات استایرن منومر و بازگشت خط تولید این ماده به مدار، مشکلات مقطعی ایجاد شده در بازار یونولیت نیز به پایان رسیده است.